LIDARALLYT

för dig med elrullstol eller som vill prova på elrullstol

Parallellt med det traditionella Lidaloppet arrangerar vi nu Lidarallyt.  

Ta med din ute el-rullstol och kom och delta.
Rallybanan blir en lättare terrängbana, cirka 300-500 meter lång, med hinder som ska passeras. Här startar två till fyra personer åt gången. Har du en vanlig rullstol och vill vara med rekommenderar vi att du anmäler dig till Lidaloppets 5 km motion.

Låna terrängstol/skoter på plats
Ta med dig gott humör och gärna en hejarklack. Det kommer att finnas rullstolsleverantörer på plats som i begränsad omfattning lånar ut en terrängstol/skoter till den som inte har egen. Vi kan ta emot 30 rallydeltagare som vill låna stol och 40 med egen stol. Så var snabb och anmäl dig.

Hela vinsten från Lidarallyt doneras

Naturligtvis kan du vinna både ära och priser och framför allt är du med på att stödja HopptimistStiftelsen* och bröstcancerföreningen Amazonas arbete. Vinsten från Lidarallyt går oavkortat till båda dessa ändamål och fördelas med 90% till HopptimistStiftelsen och 10% BCF Amazona.

Kom och träffa nya vänner, se på olika rullstolar/skotrar, skratta och var glad, kämpa och gör ditt bästa i rallyt – då är du redan en vinnare! De första hundra som anmäler sig till Lidaloppet eller Lidarallyt får en t-tröja. Så skynda dig!

*Det här är HopptimistStiftelsen
HopptimistStiftelsen är en insamlingsstiftelse som två gånger om året delar ut ekonomiskt stöd till funktionsnedsatta för anskaffning av hjälpmedel man inte får genom det offentliga systemet. Stiftelsen kan också ge stöd så att funktionsnedsatta kan få komma upp på fjället och ut i naturen. Hopptimiststiftelsen grundades av familjen Lundkvist och samarbetar bland annat med Eloped och Eloflex. Läs gärna mer om HoppstimistStiftelsen på deras egen webbplats:  www.hopptimiststiftelsen.com

Har du frågor om Lidarallyt?

Om du har frågor om Lidarallyt är du varmt välkommen att kontakta Marie Hav Lundkvist, Hopptimisten eller Sven-Erik Lundkvist. Du når oss enklast på mail:

Marie Hav Lundkvist
marie@hopptimisten.com

Sven-Erik Lundkvist
svenerik.lundkvist@gmail.com